1. שוטפים את האורז ומסננים.
2. מבשלים בסיר עם מים על אש בינונית למשך 8 דקות, עד שהאורז אל דנטה (חצי מבושל). שוטפים במים קרים ומסננים.
3. מעבירים שליש מהאורז לקערה ומוסיפים כורכום, מלח, פלפל. לשאר האורז מוסיפים את הפירות היבשים והתיבול
4. באותו סיר שבישלנו את האורז, שופכים שמן זית ומניחים את האורז עם הכורכום בתחתית. מטגנים 5 דקות עד שנשמעים קולות של טיגון.
5. מוסיפים את שאר האורז מעל ללא הידוק, יחד עם חצי כוס מים. מכסים עם מגבת ומכסה ומבשלים על אש נמוכה למשך 50-60 דקות.
6. מגישים: מניחים את האורז הרך בצלחת ומעליו את השכבה הקריספית.
אופציונאלי: כל עשבי תיבול שאתן אוהבות.
שימו לב- אפשר לוותר על הפירות היבשים ולשים כל תיבול שאתן אוהבות.