1. בסיר עם מים רותחים, נבשל את הבטטה עד שאפשר לנעוץ בה מזלג.
2. נסנן את המים ונסדר את הבטטה בתבנית.
3. נערבב את שמן הזית עם התבלינים ונמרח על הבטטה.
4. נכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות, ניתן להפוך באמצע.
1. בסיר עם מים רותחים, נבשל את הבטטה עד שאפשר לנעוץ בה מזלג.
2. נסנן את המים ונסדר את הבטטה בתבנית.
3. נערבב את שמן הזית עם התבלינים ונמרח על הבטטה.
4. נכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות, ניתן להפוך באמצע.