בלונדיז שוקולד צ׳יפס מ-5 מרכיבים

מצרכים:

2 כוסות קמח שיבולת שועל (או קמח שקדים, 250 מ"ל כל כוס), כפית אבקת אפייה, 3/4 כוס משקה שקדים ללא סוכר (או כל חלב צמחי, 180 מ"ל), 1/3 כוס מייפל (או ממתיק אחר), 2 ביצים M (לטבעוני: 3 כפות טחינה/200 גרם רסק תפוחים), תוספות: חופן שוקולד צ'יפס (או שוקולד מריר 85% קצוץ/פירות קפואים כמו תותים או אוכמניות)

איך מכינים?

1. מערבבים בקערה תחילה את המרכיבים היבשים (קמח, אבקת אפייה).
2. מוסיפים את המרכיבים הרטובים (משקה שקדים, מייפל, ביצים/תחליף טבעוני) ומערבבים עד לבלילה אחידה.
3. מוסיפים את השוקולד צ'יפס או תוספות אחרות ומערבבים בעדינות.
4. יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית קטנה משומנת.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 30 דקות.
6. מצננים, חותכים ומגישים. ניתן לשמור במקרר.

סרטון הכנה: