1. מערבבים בקערה את הטחינה, הדבש, השומשום, וחלבון הביצה עד שמתקבלת תערובת דביקה של שומשום.
2. משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה דקה (מומלץ להרטיב את הידיים כדי להקל על התהליך).
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות טורבו למשך 10-15 דקות, עד שהשכבה משחימה קלות.
4. מצננים מחוץ לתנור למשך 10 דקות.
5. ניתן לזלף שוקולד מומס מעל, לקרר במקרר ל-15 דקות, ואז לשבור לחתיכות או לשבור לחתיכות מיד לאחר הצינון ולאחסן בצנצנת אטומה במקרר.