1. חתכו את תפוחי האדמה לקוביות ובשלו במים בסיר עד שאפשר לנעוץ מזלג בקלות.
2. סננו את המים, חכו שיתקרר מעט ומעכו לפירה חלק.
3. הוסיפו את המלח והקורנפלור וערבבו היטב. חכו שיתקרר מעט.
4. טבלו את הידיים במים, קחו חתיכת "בצק" תפוחי אדמה, כדררו ומעכו.
5. מלאו בגבינה בולגרית ומוצרלה, כסו עם עוד בצק וסגרו היטב.
6. טגנו בשמן לא עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
למטבל: טחנו גבינה בולגרית, פטרוזיליה, שן שום וחצי לימון בבלנדר למרקם אחיד והגישו לצד הלביבות.