1. טוחנים את העדשים עם שאר המרכיבים (פיסיליום, שמן זית, לימון, סילאן, מלח, מים) במעבד מזון בפולסים עד לקבלת בצק.
2. מרטיבים את הידיים, יוצרים 4 לחמניות ומפזרים שומשום מעל.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
4. מצננים ומגישים.
דף הבית > צהריים וערב > לחמניות עדשים כתומות בלי גלוטן
1. טוחנים את העדשים עם שאר המרכיבים (פיסיליום, שמן זית, לימון, סילאן, מלח, מים) במעבד מזון בפולסים עד לקבלת בצק.
2. מרטיבים את הידיים, יוצרים 4 לחמניות ומפזרים שומשום מעל.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
4. מצננים ומגישים.