1. הכנת הקוקי דאו: בקערה, מערבבים את קמח השקדים, חמאת השקדים והמייפל עד שמתקבל בצק אחיד. ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס לתערובת.
2. הכנת הגלידה: בבלנדר, טוחנים את קרם הקוקוס (רק השכבה העליונה המוקשה), תמצית וניל (אם משתמשים) והמייפל עד למרקם אחיד.
3. מניחים את בצק העוגיות בתבניות מגנום או כל תבנית סיליקון (ניתן להניח בכדורים או לשטח על פני השטח).
4. יוצקים את תערובת הגלידה מעל בצק העוגיות ומשטחים.
5. מקפיאים למשך מינימום 3 שעות עד להתייצבות.
6. טובלים את המגנומים בשוקולד הלבן המומס ומחזירים למקפיא לפני ההגשה.
הכמות מספיקה ל-8 מגנומים.