1. טחנו את הכוסמת בבלנדר למרקם קמח.
2. ערבבו בקערה עם אבקת אפייה ומעט מלח (אופציונלי).
3. הוסיפו מים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח.
4. רדדו חתיכות בצק קטנות לעיגולים דקים.
5. טגנו במחבת רותחת כ-3 דקות מכל צד.
6. מלאו במילוי האהוב עליכם.
1. טחנו את הכוסמת בבלנדר למרקם קמח.
2. ערבבו בקערה עם אבקת אפייה ומעט מלח (אופציונלי).
3. הוסיפו מים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח.
4. רדדו חתיכות בצק קטנות לעיגולים דקים.
5. טגנו במחבת רותחת כ-3 דקות מכל צד.
6. מלאו במילוי האהוב עליכם.