1. מסדרים את כל הירקות והפרי בקערה גדולה.
2. קורעים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לקערה.
3. מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב (לימון, חומץ בלסמי ושמן זית).
4. מזלפים את הרוטב מעל הסלט.
5. מקשטים במיקרו בזיליקום ומגישים.
1. מסדרים את כל הירקות והפרי בקערה גדולה.
2. קורעים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לקערה.
3. מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב (לימון, חומץ בלסמי ושמן זית).
4. מזלפים את הרוטב מעל הסלט.
5. מקשטים במיקרו בזיליקום ומגישים.