1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
2. טוחנים את הבטטה עם חלב שקדים לרוטב חלק.
3. מטגנים פטריות עם מלח ומוסיפים את הרוטב.
4. מערבבים עם הספגטי.
1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
2. טוחנים את הבטטה עם חלב שקדים לרוטב חלק.
3. מטגנים פטריות עם מלח ומוסיפים את הרוטב.
4. מערבבים עם הספגטי.
הפרטיות שלכם חשובה לנו לידיעתכם, באתר זה נעשה שימוש ב"קבצי עוגיות" (cookies) וכלים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו