עד חצות עיגולים ללא גלוטן

מצרכים:

1.5 כוסות קמח שקדים (או קמח שיבולת שועל, כוס 250 מ"ל), 1 ביצה M (לטבעוני: מים לפי הצורך), 1 חבילת שוקולד לבן ללא תוספת סוכר, 1/2 חבילת שוקולד מריר 85% קקאו

איך מכינים?

1. מערבבים בקערה את הקמח והביצה עד לקבלת בצק אחיד.
2. מחלקים את הבצק ל-8 חתיכות, מכדררים ומעצבים עם קצוות מוגבהים.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד שהעוגיות זהובות.
4. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (1.5 דקות, לערבב כל 30 שניות) ומניחים במרכז כל עוגייה. מקפיאים ל-15 דקות.
5. ממיסים את השוקולד המריר ומזלפים מעל העוגיות. מוסיפים שוקולד לבן לזילוף נוסף.
6. מקפיאים למשך חצי שעה לפחות. מאחסנים במקפיא, ומפשירים מעט לפני ההגשה.
אופציה טבעונית: מחליפים את הקמח שקדים בקמח שיבולת שועל, מוסיפים מים לפי הצורך. משתמשים בשוקולד לבן טבעוני.

סרטון הכנה: