1. הכנת רוטב: לערבב בקערה את רסק העגבניות, מייפל, חרדל, תמצית מעושנת ומלח עד למרקם אחיד.
2. השריית הטופו: לעשות חורים בטופו עם מזלג/שיפוד, להניח ברוטב, לערבב היטב ולהשרות במקרר למשך לילה.
3. בישול אורז ובטטה: לשטוף את האורז היטב, להניח בתחתית סיר עם 3 כוסות מים וצ'ילי יבש. על רשת נירוסטה, להניח את הטופו והבטטה (למנוע נזילת רוטב עם נייר אפייה).
4. אפייה: להפעיל במכשיר נינג'ה על מצב "ארוחה שלמה" ל-20-25 דקות על 185 מעלות.
5. הגשה: לפרוס את הטופו ולהגיש עם האורז והבטטה.
תהנו!