- בסיר קטן על אש בינונית, נערבב את הקמח תירס עם השמן זית והמלח עד שכל הקמח יהיה מצופה בשמן (זה עוזר להפריד אותם אח׳כ).
- נוסיף את המים הרותחים ונערבב עד שכל המים מצטצמים, זה לוקח בערך דקה וחצי.
- נחכה שיתקרר ונכניס למעבד מזון (או: לבלנדר/לפורר עם הידיים/לסנן במסננת לקוסקוס)
זה אמור להראות כמו קוסקוס.
במקביל: נניח את כל הירקות בסיר גדול עם כל התיבול ונשפוך מים רותחים עד שמכסה הכל ועוד קצת.
אם חסר מים בזמן הבישול נוסיף.
נבשל את כל הירקות עד שמתרככים (בערך חצי שעה על אש בינונית)
נניח את הירקות עם המרק מעל הקוסקוס🙏🏼