קסדיית אבוקדו ממרכיב אחד

מצרכים:

4 כפות קמח עדשים אדומות (או קמח חומוס), חצי כוס מים (125 מ"ל), מלח, חצי אבוקדו בשל, 2 כפות גרגרי חומוס (אופציונלי), חצי לימון, מלח

איך מכינים?

1. בקערה נערבב את הקמח עם המים בהדרגה עד לקבלת בלילה נוזלית וצמיגית.

2. נשמן מחבת נון סטיק וניצוק חצי מהתערובת. נהפוך ברגע שהדפנות מתקשות.

3. נמעך את האבוקדו עם החומוס, נוסיף מלח ולימון.

4. נמרח על קסדייה אחת, נכסה בשנייה, ואופציונלי להחזיר למחבת לדקה נוספת.

סרטון הכנה: