1.הכנת קינואה: בסיר קטן, לבשל קינואה עם מים רותחים עד שהיא מראה "זנבונים". לסנן ולשטוף.
2. הכנת הירקות: לערבב בטטה וכרובית בתבנית עם שמן זית, סילאן ומלח. לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות טורבו ל-25-30 דקות (או באייר פריי), לערבב במהלך האפייה.
3. הכנת הטופו: לטגן טופו במחבת משומנת עם מלח עד הזהבה. להוסיף סילאן, סויה וצ'ילי, לערבב דקה עד צמצום.
4. הכנת טחינה ירוקה: לטחון את מרכיבי הטחינה הירוקה לבלילה חלקה.
5. לסדר את כל המרכיבים בקערה עם תוספות אהובות ולהגיש.
תהנו!