קציצות בטטה מ-3 מרכיבים

מתאימות למבוגרים, ילדים ואפילו כלבים. אופציה טבעונית בסוף המתכון

מצרכים:

בטטה מבושלת, ביצה (M), שיבולת שועל דקה, תיבול: קינמון, שום גבישי, מלח לפי הטעם

איך מכינים?

1.את הבטטה נמעך ונוסיף את השיבולת שועל והביצה יחד עם התבלינים. 

2.נערבב טוב טוב עד לבלילה אחידה. אם הבלילה מתפוררת מדיי נוסיף עוד ביצה.

3.נרטיב את הידיים וניצור עם התערובת קציצות/אצבעות.

4.נניח על נייר אפייה משומן ונכניס לתנור על 180 מעלות ל15-20 דקות עד שמזהיב.

5.ניתן לזה להתקרר כמה דקות.

ממליצה לאכול עם שמנת חמוצה😍

*אופציה טבעונית-להמיר את הביצה ב-3 כפות קמח עדשים כתומות

סרטון הכנה: