קציצות ירק הכי טעימות

והפעם: הקציצות ירק הכי טעימות שיצא לי להכין בכל משך 23 שאני חיה ובועטת בעולם הזה.

מצרכים:

בצל, בטטה, קישוא, פטרוזיליה, תרד, חצי כוס קמח שיבולת שועל, קמח שקדים, מלח, פפריקה

איך מכינים?

תחילה נטגן את הבצל עם המלח עד שמזהיב ונוסיף את יתר הירקות. נבשל עד שכל הירקות מצטמצמים ונהיים רטובים.

נעביר לקערה נוסיף את הקמח. שימו לב! מי שאוכלת ביצים מומלץ גם להוסיף ביצה אחת.

נכדרר לקציצות ונטבול בתערובת הקמח שקדים.

נכניס לתנור/אייר פריי למשך חצי שעה על 180 מעלות. ממליצה להפוך בזמן האפייה את הקציצות.

תהנו ❤️

סרטון הכנה: