1. חותכים את חלקם העליון של ראשי השום ומזלפים שמן זית מעל. עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה, עד שהשום מתרכך.
2. מניחים את השום הקונפי במעבד מזון עם קמח השקדים וטוחנים. במידת הצורך, מוסיפים מעט מים עד שמתקבל בצק אחיד.
3. משטחים את הבצק על נייר אפייה וחותכים בצורת שתי וערב (או כל צורה שתרצו).
4. אופים בתנור על 180 מעלות במשך 15-18 דקות עד שהקרקרים הופכים לשחומים וקריספיים.
5. מומלץ להגיש עם טפנד זיתים. תהנו!