1. משרים או מבשלים את דפי הלזנייה עד לריכוך.
2. מניחים מילוי בקצה דף הלזנייה, מקפלים לחצי ומדביקים עם מים.
3. מכינים רוטב עגבניות מנוזל קוקוס, רסק עגבניות ותבלינים.
4. מבשלים את הרביולי ברוטב עד שמוכן.
דף הבית > צהריים וערב > רביולי מדפי לזנייה ללא גלוטן
1. משרים או מבשלים את דפי הלזנייה עד לריכוך.
2. מניחים מילוי בקצה דף הלזנייה, מקפלים לחצי ומדביקים עם מים.
3. מכינים רוטב עגבניות מנוזל קוקוס, רסק עגבניות ותבלינים.
4. מבשלים את הרביולי ברוטב עד שמוכן.