שווארמה פטריות ובצל

לפעמים לא צריך הרבה בשביל להיות אחת בשביל השניה. לפעמים גם לשבת על קערת אורז ושווארמה פטריות הולך ממש כמו שעשיתי יחד עם @libby_land שהיא אחותי הגדולה ולגמרי הייתה צריכה את זה היום🫶🏼

מצרכים:

פטריות פורטובלו ושמפניון, בצל סגול/לבן, תיבול:, פפריקה אדומה, כמון, תבלין לגריל, תבלין שווארמה, חצי כפית שום גבישי

איך מכינים?

במחבת רחבה נטגן את הבצל עם מעט מלח עד שמזהיב ונוסיף את הפטריות.

נמשיך לטגן עד שהפטריות מצטמצמות ונהיות שחומות ורק אז נוסיף את התיבול היבש.

אם יש צורך והתיבול ניהיה גושי: פשוט להוסיף עוד שמן.

נניח מעל אורז/קינואה/כוסמת או כל קטנייה.

אופציונאלי לתיבול: קינמון, צ’ילי, אבקת קארי.

בתיאבון 🙂

 

סרטון הכנה: