שקדים מסוכרים וקינמון מ-3 מרכיבים

מצרכים:

300 גרם שקדים רגילים או מולבנים (ניתן להמיר בפקאנים, אגוזי לוז או בוטנים), שליש כוס סוכר קוקוס (או מייפל/דבש/סילאן/סוכר רגיל/חום), 3 כפות קינמון, רבע כוס מים, אופציונאלי: כף קקאו, כפית תמצית וניל

איך מכינים?

1. במחבת או סיר על אש נמוכה, נשים את השקדים, סוכר הקוקוס, קינמון ומים.
2. נערבב עד שהסוכר מתקרמל והשקדים מתכסים בשכבה סוכרית קריספית.
3. לאחר שהקרמול מוכן, נסיר מהאש ונשפוך לקערה כדי שיתקרר.
4. נכניס למקרר למשך מינימום שעה כדי להפוך את המרקם ליותר קריספי.
5. נאחסן במקרר ונהנה מנשנוש כיפי ומתקתק.

סרטון הכנה: