- את כל המרכיבים שך האורז- מניחים בקערה ומערבבים עד שכל גרגר תופס צבע ותיבול.
- משטחים על תבנית עם נייר אפייה – לא עבה מדי, לא דק מדי כדי שלא יישרף.
- מכניסים לתנור שחומם ל170- 180 מעלות, ל־40 דקות לפחות (ואפשר גם יותר אם אוהבים את זה ממש קריספי).
- בזמן שהאורז בתנור – מערבבים את הסלט בקערה בצד.
- כשהאורז מוכן והופך לזהוב, נותנים לו קצת להתקרר ולקבל את הקריספיות שלו.
- מניחים מעל/לצד האורז, אפשר לזלף טחינה מעלולהוסיך חמוצים או כל מה שתרצו😍
בתאבון.
