אנטיפסטי גזרים צבעוניים

*חשוב לי לציין, הכמויות שלי, הם יחסית קטנות. (כמה אני יכולה לאכול?!) ולכן ממליצה להכפיל כמויות כבר מראש.

מצרכים:

3 גזרים בצבעים שונים פרוסים דק, גמבה צהובה חתוכה לקוביות קטנות, 2 שיני שום פרוסות, שמן זית, טימין מיובש, מלח, פפריקה אדומה

איך מכינים?

מערבבים את הגזרים, הגמבה והשום עם התבלינים בקערה.

מסדרים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות.

מערבבים כל 10 דקות.

מגישים קר או חם לצד מנה עיקרית.

סרטון הכנה: