- חותכות כל טורטיה לחצי
- מורחות שכבת לבנה
- מפזרות בולגרית, סומק (או כל תוספת שאת אוהבת)
- מקפלות לשני חצאים – עד שמשולש נולד
- מהדקות בעדינות (לא חזק מדי)
- במחבת עמוקה, מוסיפות שליש כוס תערובת זעתר, מוסיפות 5–6 כפות שמן זית, ומערבבות עד שמתקבל מרקם נוזלי
- מורחות שכבה דקה על הצד העליון של כל משולש
- מניחות על תבנית עם נייר אפייה, ואופות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות 15 דקות או באייר פרייר: 180 מעלות, 12 דקות
- מי שאוהבת את זה יותר פריך – תוסיף עוד 5 דקות
- מחכות 2 דקות (אם אתן מצליחות) – ונהנות מהביס הכי טוב של השבוע
