גוואקמולי על ציפס דפי אורז

מצרכים:

2 אבוקדויים בשלים, חצי בצל קצוץ (לבן/סגול), חופן עגבניות שרי חתוכות, שליש צ'ילי חריף (אופציונאלי), 2 שיני שום כתושות, חצי לימון סחוט + גרידת לימון, כף מלח גס, חופן כוסברה קצוצה (אופציונאלי), דף אורז גזור למשולשים

איך מכינים?

1. בקערה, נמעך את האבוקדו ונערבב עם שאר המרכיבים. נטעם ונשפר טעמים לפי הצורך.
2. נגזור את דפי האורז למשולשים.
3. נחמם במיקרוגל דף אורז חתוך אחד בכל פעם למשך דקה (יש לבדוק כל 15 שניות למנוע שריפה).
4. נניח את הגוואקמולי על הצ'יפס ונאכל מיד כדי לשמור על הקריספיות.

סרטון הכנה: