1. מטגנים את הבצל עם מלח עד שמזהיב ומוסיפים את השעועית (אחרי סינון).
2. מערבבים ומוסיפים את רסק העגבניות, עוד מלח, כף כמון וכף שום גבישי.
3. מכניסים לבלנדר יחד עם הקמח והבטטה וטוחנים עד לקבלת בלילה אחידה.
4. נותנים לתערובת להתקרר במקפיא למשך 10 דקות.
5. משמנים ידיים ויוצרים קציצות בצורת המבורגר.
6. מכניסים לאייר פריי ל-20 דקות ב-180 מעלות או לתנור ל-25 דקות.
7. מגישים בלחמנייה ללא גלוטן עם עגבנייה, מלפפון חמוץ ומיונז טבעוני.