טופו בטעם ברביקיו קריספי

מצרכים:

חבילת טופו במרקם קשה, 2 כפות קורנפלור, כף מלח, כף פפריקה אדומה מעושנת, כוס רסק עגבניות ללא תוספת סוכר, כף וחצי סוכר קוקוס, כף חומץ תפוחים (או חומץ רגיל), כף פפריקה אדומה מעושנת, אופציונלי:, שום גבישי, חרדל דיז'ון

איך מכינים?

הכנת הטופו:
נקרע את הטופו לחתיכות עם הידיים ונניח בקערה.
נפזר מעל את הקורנפלור, המלח והפפריקה ונערבב היטב.
נטגן את הטופו במחבת משומנת (שמן זית) על אש בינונית עד שהוא קריספי.

הכנת הרוטב:
נערבב את כל מרכיבי הרוטב (רסק עגבניות, סוכר קוקוס, פפריקה, חומץ תפוחים) ונוסיף מעט מים אם הרוטב סמיך מדי.

בישול סופי:
נשפוך את הרוטב מעל הטופו במחבת ונבשל לדקה עד שהרוטב מצטמצם וסופג את הטעמים.

סרטון הכנה: