1. ייבוש וחיתוך הטופו:
– נייבש את הטופו עם נייר סופג ונחתוך לרצועות. נייבש שוב להסרת נוזלים.
2. בלילת קורנפלור:
– נערבב את הקורנפלור עם המלח והמים בקערה ונניח את רצועות הטופו בבלילה.
3. הכנת הציפוי:
– נטחן את כל מרכיבי הציפוי בבלנדר (ניתן להשאיר במרקם גס או דק לפי בחירה).
4. ציפוי הטופו:
– נטבול את הטופו בבלילת הקורנפלור ולאחר מכן בציפוי. מומלץ לחזור על הפעולה פעמיים לשכבה עבה וקריספית.
5. אפייה:
– נזלף מעט שמן על הטופו ונאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו במשך 35 דקות (הופכים כל 10 דקות) עד שהציפוי זהוב וקריספי.
אופציה חלופית:
– ניתן להכין באייר פריי ב-180 מעלות למשך 20 דקות.