טחינה ורודה

*חשוב לי לציין, הכמויות שלי, הם יחסית קטנות. (כמה אני יכולה לאכול?!) ולכן ממליצה להכפיל כמויות כבר מראש.

מצרכים:

2 סלקים (משקית ואקום או מבושלים במים עד ריכוך) חתוכים לרבעים, 4 כפות גדושות טחינה גולמית, חצי לימון סחוט, מלח לפי הטעם, שום, פטרוזיליה, כפית מייפל

איך מכינים?

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר או מעבד מזון וטוחנים עד למרקם חלק.

אם צריך, מוסיפים כף או שתיים של מים.

ניתן להוסיף אופציות נוספות לפי הטעם.

מתאים כמטבל לקרקרים, חלה, פיתות וכו'.

סרטון הכנה: