1. מניחים את קמח השקדים בקערה אחת, ובקערה שנייה מערבבים את הריקוטה עם המייפל עד לתערובת אחידה.
2. מוסיפים בהדרגה 2 כפות מהריקוטה לתוך קערת הקמח, ומערבבים עד שמתקבל בצק.
3. יוצרים כדורים קטנים מהבצק, מועכים קלות, מניחים מעט ריקוטה במרכז, ומגלגלים לכדורים.
4. מצפים את הכדורים בשוקולד הלבן המומס (אם משתמשים) ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.
5. מסדרים במנג'טים חגיגיים.
אופציה טבעונית: במקום ריקוטה, משתמשים ביוגורט סויה טבעוני או קרם קוקוס מקורר (רק השכבה העליונה).