1. נטחן בבלנדר את הבטטה המבושלת עם נוזל הקוקוס והמלח עד למרקם חלק.
2. נטגן את הבצל עד להשחמה, נוסיף את הפטריות ונטגן עד שהכל מצטמצם.
3. נוסיף את רוטב הבטטה למחבת ונבשל על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך.
4. אופציונאלי: נבשל את דפי הלזניה במים רותחים למשך 5 דקות עד אל דנטה, כדי לקצר את זמן האפייה בתנור.
5. בתבנית מלבנית, נתחיל בשכבת רוטב, מעליה דפי לזניה, ונחזור על הפעולה עד שהשכבה העליונה תהיה של רוטב.
6. נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35-40 דקות.
7. ב-5 הדקות האחרונות, ניתן להוסיף גבינה צהובה טבעונית או גבינה אחרת מעל.