לחם בטטה טחינה מ-3 מרכיבים

מצרכים:

כוס בטטה מבושלת (בתנור/בסיר מים עד ריכוך), כוס טחינה גולמית, 4 ביצים, שקית אבקת אפייה (כף גדושה), מלח, אופציונאלי: כף מייפל/סילאן, שומשום צבעוני לקישוט

איך מכינים?

1. נכניס לבלנדר את הבטטה, הטחינה, הביצים ואבקת האפייה ונטחן עד לקבלת בלילה אחידה.
2. נעביר לתבנית אינגליש קייק משומנת ונפזר שומשום מעל.
3. נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.
4. ניתן ללחם להתקרר 10 דקות ונפרוס. לפני ההגשה להכניס לטוסטר לקבלת מרקם קריספי.

סרטון הכנה: