1. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד שהם רכים מספיק לנעיצת מזלג.
2. במקביל, מטגנים את הפטריות, התרד, והשום עם מלח עד שהתרד מתכווץ והכל משחים.
3. מועכים את תפוחי האדמה במעבד מזון או עם מזלג עד למרקם אחיד ללא גושים. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קמח ולשים.
4. יוצרים כדורים מהבצק, חוצים כל כדור לשני חלקים, יוצרים בור במרכז (כמו "משה בתיבה"), וממלאים בתערובת הפטריות והגבינה.
5. סוגרים בעדינות את המאפה ומורחים שמן זית מעל. אפשר לפזר קצח או שומשום.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות, עד שהחלק העליון זהוב וקריספי.