מגנום בצק עוגיות טבעוני

מצרכים:

1 כוס קמח שקדים, 2 כפות חמאת שקדים (או כל חמאת אגוזים), 2 כפות מייפל (או כל ממתיק), 2 פחיות קרם קוקוס (שהיו לילה במקרר), 2 כפות מייפל (או כל ממתיק), אופציונלי: תמצית וניל, 75 גרם שוקולד לבן ללא סוכר (או כל שוקולד) מומס

איך מכינים?

1. הכנת הקוקי דאו: בקערה, מערבבים את קמח השקדים, חמאת השקדים והמייפל עד שמתקבל בצק אחיד. ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס לתערובת.
2. הכנת הגלידה: בבלנדר, טוחנים את קרם הקוקוס (רק השכבה העליונה המוקשה), תמצית וניל (אם משתמשים) והמייפל עד למרקם אחיד.
3. מניחים את בצק העוגיות בתבניות מגנום או כל תבנית סיליקון (ניתן להניח בכדורים או לשטח על פני השטח).
4. יוצקים את תערובת הגלידה מעל בצק העוגיות ומשטחים.
5. מקפיאים למשך מינימום 3 שעות עד להתייצבות.
6. טובלים את המגנומים בשוקולד הלבן המומס ומחזירים למקפיא לפני ההגשה.
הכמות מספיקה ל-8 מגנומים.

סרטון הכנה: