1.מצפים את תבניות המגנום בשוקולד מומס (כולל הקצוות) ומכניסים למקפיא להתייצבות.
2. טוחנים את התמרים עם המשקה שקדים בבלנדר או מעבד מזון. חתיכות קטנות של תמרים זה בסדר.
3. מוסיפים את קרם הקוקוס המוקשה ואת הקקאו וממשיכים לטחון עד לתערובת חלקה.
4. ממלאים את התערובת בתבניות המגנום ומכסים בשכבת שוקולד נוספת. ניתן להוסיף אגוזים קצוצים לשוקולד.
5. מקפיאים למשך מינימום שעתיים.
אופציונאלי: לזלף מעל שוקולד לבן ללא סוכר.
מאחסנים במקפיא ומגישים קר.