מגנום שוקולד לבן מ-4 מרכיבים

מצרכים:

400 מ"ל קרם קוקוס מקורר (שהיה במקרר לילה), 3 כפות סוויטאנגו (או ממתיק אחר), 150 גרם שוקולד לבן ללא סוכר, 100 גרם שוקולד מריר (60%) מומס (ניתן להוסיף מעט שמן קוקוס להמסה חלקה), אופציונאלי: תמצית וניל

איך מכינים?

1. בסיר קטן על אש נמוכה, מחממים את קרם הקוקוס, הסוויטאנגו והשוקולד הלבן תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס והתערובת מצטמצמת מעט.
2. יוצקים את התערובת לתבניות מגנום ומכניסים למקפיא למשך מינימום 4 שעות להתייצבות.
3. ממיסים את השוקולד המריר (אפשר להוסיף שמן קוקוס למרקם חלק) וטובלים בו את המגנומים הקפואים.
4. מחזירים למקפיא לעוד שעה לפחות לפני ההגשה.
5. מאחסנים במקפיא עד לשימוש.

סרטון הכנה: