1. מערבבים בקערה את קמח שיבולת השועל והקקאו.
2. מוסיפים את הביצה (או רסק התפוחים), המייפל, וחמאת השקדים ומערבבים עד לקבלת בצק. אם התערובת מתפוררת, מוסיפים מעט מים.
3. משטחים את הבצק על נייר אפייה בצורת מלבן. חותכים עיגולים בעזרת רינג קטן או פיה של כוס.
4. מניחים את העיגולים על תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות.
5. ממיסים כל אחד מסוגי השוקולד בנפרד במיקרוגל (עד דקה וחצי).
6. טובלים כל עוגיה בשוקולד הלבן ומזלפים שוקולד מריר מעל.
7. מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות לפני ההגשה.
הכמות מספיקה ל-16 עוגיות.