1. טחנו את הכוסמת בבלנדר למרקם קמח.
2. ערבבו בקערה עם אבקת אפייה ומעט מלח (אופציונלי).
3. הוסיפו מים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח.
4. רדדו חתיכות בצק קטנות לעיגולים דקים.
5. טגנו במחבת רותחת כ-3 דקות מכל צד.
6. מלאו במילוי האהוב עליכם.
1. טחנו את הכוסמת בבלנדר למרקם קמח.
2. ערבבו בקערה עם אבקת אפייה ומעט מלח (אופציונלי).
3. הוסיפו מים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח.
4. רדדו חתיכות בצק קטנות לעיגולים דקים.
5. טגנו במחבת רותחת כ-3 דקות מכל צד.
6. מלאו במילוי האהוב עליכם.
הפרטיות שלכם חשובה לנו לידיעתכם, באתר זה נעשה שימוש ב"קבצי עוגיות" (cookies) וכלים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו