1. נטחן את השום בבלנדר עד למחית אחידה.
2. נוסיף את המלח ונמשיך לטחון עד שהשום נטמע במלח.
3. נשפוך לתבנית עם נייר אפייה ונפזר את המלח.
4. נכניס לתנור על 160 מעלות ל-20 דקות.
5. לאחר האפייה, נשבור את המלח לחתיכות ונחזיר לבלנדר לטחינה נוספת.
1. נטחן את השום בבלנדר עד למחית אחידה.
2. נוסיף את המלח ונמשיך לטחון עד שהשום נטמע במלח.
3. נשפוך לתבנית עם נייר אפייה ונפזר את המלח.
4. נכניס לתנור על 160 מעלות ל-20 דקות.
5. לאחר האפייה, נשבור את המלח לחתיכות ונחזיר לבלנדר לטחינה נוספת.