מניפת בצל מעושן מתוק מ-4 מרכיבים

מצרכים:

2 בצלים גדולים (לבנים או סגולים), כף פפריקה מעושנת, רבע כוס שמן זית, 3 כפות מייפל (או ממתיק אחר)

איך מכינים?

1. קולפים את הבצל וחותכים את הראש כדי ליצור בסיס ישר.

2. מניחים את הבצל עם השורש כלפי מעלה וחותכים חתכים לאורך במרחק של 1 ס"מ מהשורש.

3. הופכים את הבצל ומפרידים בעדינות את השכבות ליצירת "עלי כותרת".

4. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומורחים היטב על הבצלים כך שכל שכבה מכוסה.

5. מכסים בנייר אלומיניום או אפייה ומכניסים לאייר פריי ל-20–25 דקות על 180 מעלות או לתנור ל-30–35 דקות על 180 מעלות טורבו.

6. מגישים עם רוטב אהוב מעל.

סרטון הכנה: