1. מטגנים את הבצל עם מלח ומוסיפים גזרים ועדשים שטופות.
2. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי ומבשלים כ-15 דקות.
3. לאחר שהכל מתרכך, טוחנים בבלנדר ומוסיפים חלב שקדים.
4. מבשלים עוד 5 דקות ומגישים חם.
1. מטגנים את הבצל עם מלח ומוסיפים גזרים ועדשים שטופות.
2. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי ומבשלים כ-15 דקות.
3. לאחר שהכל מתרכך, טוחנים בבלנדר ומוסיפים חלב שקדים.
4. מבשלים עוד 5 דקות ומגישים חם.
הפרטיות שלכם חשובה לנו לידיעתכם, באתר זה נעשה שימוש ב"קבצי עוגיות" (cookies) וכלים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו