נודלס כרוב

קחו תוספת נ ה ד ר ת לכל ארוחה באשר היא: כרוב רך במרקם ענן מפוצץ טעמים אסייתים.

מצרכים:

חצי ראש כרוב פרוס דק, 2 שיני שום כתושות, רבע כוס רוטב סויה ללא גלוטן, 5 כפות מייפל (או כל ממתיק), כף חמאת בוטנים טבעית, כפית שמן שומשום, לקישוט, שומשום צבעוני, צ'ילי גרוס, לימון סחוט, ג'ינג'ר כתוש, קרם קוקוס, קארי, קוביות טופו, אטריות אורז

איך מכינים?

1. במחבת או סיר רחב, מטגנים קלות את השום הכתוש.

2. מוסיפים את הכרוב הפרוס ומערבבים.

3. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב יחד עם כוס מים, מכסים ומבשלים למשך 5 דקות.

4. נותנים לכרוב להתבשל עד שהוא מצטמצם לצבע חום אחיד. אם חסר נוזלים, מוסיפים מים בהדרגה.

5. ניתן להגיש מיד או להעביר לקופסה לשימוש במהלך השבוע.

6. אופציונלי: מוסיפים קוביות טופו או אטריות אורז.

סרטון הכנה: