1. ערבבו את הקמח והקקאו בקערה.
2. הוסיפו את המייפל והביצה וערבבו לבצק אחיד.
3. אם הבצק מתפורר, הוסיפו מעט מים.
4. כדררו לעיגולים קטנים והניחו על תבנית.
5. אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
6. אחסנו בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
1. ערבבו את הקמח והקקאו בקערה.
2. הוסיפו את המייפל והביצה וערבבו לבצק אחיד.
3. אם הבצק מתפורר, הוסיפו מעט מים.
4. כדררו לעיגולים קטנים והניחו על תבנית.
5. אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
6. אחסנו בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
הפרטיות שלכם חשובה לנו לידיעתכם, באתר זה נעשה שימוש ב"קבצי עוגיות" (cookies) וכלים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו