סינימיניז בלי גלוטן מ-3 מרכיבים

הבוקר באתי להכין לי דייסת שיבולת שועל בנאלית ורגילה. אבל משהו בי היה בדודא למשהו אחר, לקח לי כמה רגעים להבין במה ליבי חושק ,אבל אחרי כמה רגעים זה הכה בי! סינימיניז!!! כשהייתי ילדה זאת הייתה הארוחת בוקר הקבועה שלי, סינימיניז עם חלב (המוןןן חלב כדי שהסנימיניז יקבלו מרקם עוגתי ונימוח), אבל עברו השנים ואין מה לעשות, צריך לשנות וריאציות, פתאום התפתחה לה רגישות לגלוטן, פתאום סוכר לבן מתחיל לקבל משמעות פחות בריאה, ופתאום חמאה בכל מאכל היא לא מאסט. אז יצאתי לפעולה ותוך 20 דקות אכלתי את הילדות שלי בקערה אחת ❤️ מילה שלי, מי שאוהבת קינמון, זה מתכון בשבילה.

מצרכים:

כוס קמח שיבולת שועל (240 מ"ל), 1/3 כוס מים (80 מ"ל), 2 כפות גדושות קינמון, 2 כפות מייפל (או כל ממתיק)

איך מכינים?

1. נערבב את הקמח עם הקינמון והמים עד לקבלת בצק אחיד (להתאים את המים או הקמח לפי הצורך).

2. בקערה נפרדת נערבב את המייפל עם הקינמון.

3. נרדד את הבצק דק, נמרח את תערובת המייפל והקינמון ונגלגל לרולדה הדוקה.

4. נחתוך לפרוסות דקות או לקוביות קטנות.

5. נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

6. מצננים ומאחסנים בקירור.

סרטון הכנה: