סלט עלים עם תפוח

*חשוב לי לציין, הכמויות שלי, הם יחסית קטנות. (כמה אני יכולה לאכול?!) ולכן ממליצה להכפיל כמויות כבר מראש.

מצרכים:

לב חסה חתוך דק, תפוח פינק ליידי (או ירוק) פרוס דק, חופן גבעולי בצל ירוק קצוצים, 1/3 כוס פקאנים לא קלויים (או שקדים) שבורים, כף שמן זית, כף לימון סחוט, כף מייפל (או דבש), כפית חרדל דיז'ון (אופציונלי)

איך מכינים?

מערבבים את מרכיבי הסלט בקערה.

מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומערבבים.

טועמים ומאזנים מתיקות לפי הטעם.

סרטון הכנה: