1. מערבבים בקערה את הקמח והביצה עד לקבלת בצק אחיד.
2. מחלקים את הבצק ל-8 חתיכות, מכדררים ומעצבים עם קצוות מוגבהים.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד שהעוגיות זהובות.
4. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (1.5 דקות, לערבב כל 30 שניות) ומניחים במרכז כל עוגייה. מקפיאים ל-15 דקות.
5. ממיסים את השוקולד המריר ומזלפים מעל העוגיות. מוסיפים שוקולד לבן לזילוף נוסף.
6. מקפיאים למשך חצי שעה לפחות. מאחסנים במקפיא, ומפשירים מעט לפני ההגשה.
אופציה טבעונית: מחליפים את הקמח שקדים בקמח שיבולת שועל, מוסיפים מים לפי הצורך. משתמשים בשוקולד לבן טבעוני.