1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל במשך דקה וחצי (מומלץ להוסיף כף שמן קוקוס להמסה חלקה), מערבבים כל 30 שניות כדי למנוע שריפה.
2. בקערה, מערבבים את השוקולד המומס עם המייפל והביצים עד לתערובת אחידה.
3. מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב. מכניסים למקפיא למשך 10 דקות להתייצבות.
4. יוצרים יציקות של הבלילה על תבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה לפי הגודל הרצוי לעוגיות.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
6. מצננים את העוגיות לפני ההגשה (הן יתפרקו אם לא יצטננו).
הכמות מספיקה ל-7 עוגיות גדולות.