עוגיות פאדג' בלי קמח

מצרכים:

5 כפות גדושות חמאת שקדים (או חמאת בוטנים, טחינה גולמית, חמאת קשיו, חמאת אגוזי לוז, חמאת פיסטוק), 3 כפות מייפל (או ממתיק אחר), 1 ביצה M, 1 כף גדושה קקאו, אופציונאלי: חופן שוקולד צ'יפס (לבן/חום)

איך מכינים?

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
2. מכדררים את התערובת לכדורים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לשמן).
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 15 דקות. במהלך האפייה יופיע קצף (מהשומן הטבעי של החמאה), שנעלם לאחר האפייה.
4. מצננים, ומומלץ לזלף מעל חמאת שקדים ליופי.

סרטון הכנה: