1. בקערה, מערבבים היטב את קמח השקדים, המייפל, וחמאת השקדים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את הביצה (או תחליף טבעוני) ואת השוקולד צ'יפס אם משתמשים, ומערבבים שוב.
3. יוצרים עוגיות עם הידיים, מניחים מעט שוקולד במרכז כל עוגיה ומכסים בבצק נוסף.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 15 דקות.
5. מצננים מעט ומגישים.
אופציה טבעונית: מחליפים את הביצה בכף נוספת של חמאת שקדים.
אופציה לקמח שיבולת שועל: ניתן להחליף את קמח השקדים בקמח שיבולת שועל, אך העוגיות ייצאו פחות פאדג'יות.