1. הכנת התערובת: הניחו את כל המרכיבים במעבד מזון/בלנדר וטחנו לתערובת אחידה. זה בסדר אם יש גושים.
2. התאמת המרקם: אם התערובת לא נדבקת, הוסיפו מעט טחינה גולמית. אם היא דביקה מדי, הוסיפו מעט קמח לבחירתכם.
3. עיצוב הכדורים: כדררו לכדורים קטנים וסדרו על נייר אפייה משומן.
4. אפייה בתנור: רססו/זלפו שמן זית מעל והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-35 דקות, עד להזהבה וקריספיות מבחוץ.
אופציה נוספת היא להכניס לאייר פריי למשך 15-20 דקות על 190 מעלות.
מהבלילה ניתן להכין כ-18 פלאפלים קטנים. תהנו!